Catch Notes

Catch Notes 2.2

Minimalistische app synchroniseert notities tussen telefoon en web

VOOR

  • Notities overal toegankelijk
  • Notities beveiligen met wachtwoord
  • Geotagging bij foto's

TEGEN

  • Wij herinneren ze niet

Excellent
9

Catch Notes is een gratis programma voor het maken van notities. Met de software sla je niet alleen tekst op maar maak je ook snel een foto-memo.

Catch Notes bestaat uit een website en een programma. Notities die je maakt op je mobiele telefoon synchroniseer je naderhand gemakkelijk tussen verschillende apparaten. Voordat je Catch Notes gebruikt, maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor het inloggen in de applicatie en op 't web. Ben je ingelogd dan gebruik je de knoppen rechtsboven in het scherm om een notitie toe te voegen.

Naast het toevoegen van tekst maak je gemakkelijk een 'foto-herinnering' aan. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld een schroefje mist bij je IKEA-kast of dat vervelende buurjongetje op heterdaad wilt betrappen bij het vernielen van je tuinhek. Desgewenst koppelt Catch Notes een locatie aan je foto of bericht, zodat je altijd weet waar en wanneer je iets opslaat. Je notities bekijk je overal waar een computer staat omdat Catch Notes -net als Evernote- alles online bewaart.

Catch Notes is een handig digitaal notitieblok. Dankzij de online synchronisatie heb je altijd toegang tot je notities, foto's en zodoende je herinneringen. Deze programma's zijn populair vanwege een belangrijke reden: het memento is een kostbaar goed!

Meeste downloads Projectmanagement voor Android

Meer
Catch Notes

Download

Catch Notes 2.2

Beoordelingen about Catch Notes